Community_impact-150x150

Lokalsamfundet

JCI er en stor organisation på verdensplan, men den store forskel skabes lokalt hvor ildsjæle er med til at sætte deres by og lokalområde på landkortet. For at kunne gøre en forskel globalt set er det altid bedst at starte hos sig selv, og på den måde inspirere andre til ligeledes at gøre en forskel hos deres lokalsamfund.

Drømmer du om at gøre en forskel for dit lokalområde, for samfundet og at gøre verden til et bedre sted? Med JCI har du netværket og ressourcerne til at gennemføre kortere og længere bæredygtige projekter, der gør en positiv forskel for dig selv og for andre.

Junior Chamber er ikke nogen politisk organisation, vi er unge engagerede mennesker som lever og ånder for vores lokalområde. Det ligger os derfor meget på sinde at gøre noget aktivt for andre og for at drive Viborg fremad.

Du vil derfor ikke blive mødt med mærkesager eller velgørenhedsprojekter. Vi laver projekter som har til formål at udvikle og uddanne medlemmerne og som samtidig giver en oplevelser til vores lokalområde.

JCI Viborg udbytte

  • Lokalt netværk
  • Gøre Viborg til et bedre sted
  • Stærk platform for udvikling og innovation i Viborg
  • Gør en forskel
Få yderligere info her